Wijnproeverij in Zutphen

Van geen idee naar sommelier!
Gezelligheid!

Met een wijnproeverij van Vintake ben je zeker van een topsfeer!

Een niveau hoger!

We werken uitsluitend met topkwaliteit in diverse prijsklasses zodat we jouw wijnkennis naar een hoger niveau kunnen tillen

Onvergetelijk

Een Vintake proeverij blijft je voor altijd bij en het draagt bij aan je algehele wijnkennis

Wij brengen de wijngaard naar Zutphen!

Bekijk hier onze tarievenlijst

tarieven

Aanvraag doen voor een wijnproeverij

Vintake organiseert graag een wijnproeverij thuis of een wijnproeverij op locatie voor families, vriendengroepen, bedrijven, verenigingen en zelfs voor een vrijgezellenfeest. Onze professionele sommeliers zorgen voor een interactieve ervaring waar iedereen enthousiast van wordt. Een wijnproeverij met een sommelier van Vintake is nooit standaard. We passen iedere proeverij aan bij de gelegenheid en zijn zelfs in staat om unieke concepten te bedenken zodat jouw wijnproeverij een unieke ervaring wordt.

  Wijnproeverij thuis

  Nodig je vrienden, buren of familie uit en onze sommeliers regelen de rest. We stemmen graag een thema met je af om er een extra groot succes van te maken. Na afloop van de wijnproeverij is het uiteraard mogelijk om de geproefde wijnen voor thuis direct na te bestellen bij Vintake.

  Wijnproeverij op de zaak

  Wat dacht je van een wijnproeverij op de zaak waarbij je met elkaar op zoek gaat naar jouw eigen wijnsmaak? Of wil je de week in stijl afsluiten in het bedrijf? Onze sommeliers komen graag langs om jou en jouw collega’s te inspireren met een wijnproeverij aan het einde van de middag. Een leukere vrijdagmiddagborrel bestaat niet!

  Vintake sommelier inhuren

  Organiseer je zelf een event en wil je de creatieve expertise van onze sommeliers inzetten? Dat kan! Ons tarief hierbij is €85 per uur per sommelier exclusief btw. Bel ons gerust om te vragen naar de mogelijkheden.

  Wijnproeverij bij Vintake

  Vintake heeft ook een eigen tasting room in huis aan de Deventerstraat 50 in Apeldoorn. Voor een exclusief gezelschap van maximaal 10 personen verzorgen wij onvergetelijke wijnproeverijen op hoog niveau. Bel ons om te vragen naar de mogelijkheden.