Wijngeschenken

Met een wijngeschenk van Vintake maak je indruk!

Aandacht maakt alles mooier

Het is altijd leuk om iets te krijgen van een klant of relatie. Als het aan ons zou liggen, dan zou dat geschenk altijd een goede fles wijn mogen zijn. Helaas valt ons op dat het hierbij vaak aan aandacht ontbreekt. Daarom is Vintake er om jouw wijngeschenk veel meer cachet mee te geven. Lees hier verder hoe wij dit voor je kunnen verzorgen.

Aandacht

Het is niet gemakkelijk om echt op te vallen bij het geven van een wijngeschenk. Je wilt graag zoveel mogelijk indruk maken op jouw klant of relatie, want je versterkt hiermee de band en dat is goed voor jouw relatiebeheer.

We garanderen een uniek geschenk, en we zorgen ervoor dat je hiermee extra opvalt tussen alle andere geschenken. Onze sommeliers zijn super creatief als het gaat om wijngeschenken en dat uit zich in het eindresultaat. Voordat we zover zijn, willen we in eerste instantie graag wat meer weten over de ontvanger van het geschenk. Uiteindelijk is hij of zij degene die de wijn zal drinken.

We verdiepen ons in de visie van jouw bedrijf en het doel van het geschenk. Vervolgens zoeken we naar een perfecte match met de ontvanger als uitgangspunt.

Verpakking en Personalisatie

Een geschenk moet er natuurlijk ook verzorgd uit zien. Uiteraard kunnen we hierbij vele kanten op. De mogelijkheden qua verpakking zijn legio, van bedrukte houten wijnkisten, tot bedrukte doosjes, kokers en tasjes. Onze interne ontwerper maakt graag een mooie opzet voor je.

Een persoonlijke touch is wel zo leuk. Zo is het mogelijk om een persoonlijke boodschap te verwerken in het geschenk zodat je nóg meer opvalt.

We maken een passende wijnbeschrijving die in lijn ligt met de huisstijl van jouw bedrijf. Bij de wijnbeschrijving geven we uitgebreide informatie over de wijn zelf, met een paar goede tips over hoe de wijn het beste tot zijn recht komt.

Service

We weten hoeveel tijd en energie het kost om ervoor te zorgen dat alles op tijd bij jouw relaties in huis is. Zeker met de kerstattenties rondom de feestdagen wil je deze stress niet. Daarom nemen we graag de logistiek rondom de relatiegeschenken uit handen. Een eenvoudig lijstje in Excel met de namen en adressen volstaat om ons aan het werk te zetten.
Alles wordt netjes ingepakt, en we zorgen dat de pakketten tijdig op de plaats van bestemming aankomen. We werken met de allerbeste logistieke partners om de kwaliteit te waarborgen.
Kortom: geen zorgen, geen stress en 100% enthousiaste relaties!

Unieke geschenken!

We werken niet met standaard wijnpakketten, daarmee val je tegenwoordig niet meer op

Upgrade!

Een toegevoegde waarde aan het wijngeschenk door onze inleving in jouw bedrijfsprofiel en huisstijl

Van A tot Z ontzorgd

We organiseren het gehele proces, van idee tot eindproduct en verzending tot aan Timboektoe

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat