Online Masterclass

met Telmo Rodriguez (vrijdag 30 april)

Doe ook mee met de online masterclass met Telmo Rodriguez

LINK NAAR DE BRIEFING

👉 LINK NAAR DE MEETING

Wat gaan we doen?

Op vrijdagavond 30 april proeven we 4 prachtige wijnen van de wijnlegende Telmo Rodriguez uit Spanje. Telmo zoomt voor deze gelegenheid speciaal in om ons onder te dompelen in zijn Spaanse wijnfilosofie. Telmo is een begenadigd wijnmaker die vele prachtige projecten in Spanje leidt, waaronder deze 4 wijnen die we deze avond met elkaar proeven.

We starten om 20.00 uur en eindigen uiterlijk om 22.00 uur. Tijdens de masterclass zal Vintake met jullie sparren over de smaak en inzetbaarheid van de wijnen, waarbij Telmo zijn gedachtegoed laat spreken over de Spaanse wijntradities en waar het in zijn ogen naartoe moet gaan. Uiteraard is de spreektaal deze avond Engels.

De line-up

WIT / Basa Verdejo (8,95)

89/100 Punten Robert Parker (Luis Gutiérrez)

WIT / Branco de Santa Cruz Godello (€23,95)

93/100 Punten Robert Parker (Luis Gutiérrez)

ROOD / Bodegas Lanzaga (€22,95)

94/100 Punten Robert Parker (Luis Gutiérrez)

ROOD / Matallana (€42,95)

96+/100 Punten Robert Parker (Luis Gutiérrez)

Online wijnproeverij

Hoe doe je mee?

MEEDOEN IS HEEL EENVOUDIG!


Je bestelt het wijnpakket van 4 flessen, die tijdig thuisbezorgd wordt of afgehaald kan worden bij Vintake. Vervolgens wordt je uitgenodigd via Zoom door middel van een link zodat je mee kunt doen vanuit jouw eigen huis. De masterclass zelf wordt aangeboden door Vintake en Telmo Rodriguez.

Voor thuisbezorging (door heel Nederland) betaal je €99,95 per pakket.

Wil je het liever afhalen bij Vintake? Dan zijn de kosten €95,- per pakket.

 

11+1 ACTIE


Deelnemers die aan de proeverij meedoen hebben de gelegenheid om na afloop de geproefde wijnen na te bestellen met een 11+1 actie. Dat houdt in dat iedere 12e fles van dezelfde wijn gratis is, of dat er een evenredige korting verrekend wordt bij een gemixte bestelling van 12 flessen.

 

TIPS


Zorg voor prachtige grote wijnglazen, bij voorkeur een hoog (Bordeaux) model en uiteraard wat lekkere Spaanse hapjes en kaasjes om de proeverij mee aan te kleden.

Bewaar van elke fles een leuke bodem (als dat lukt) om de volgende dag na te proeven, het zal je verrassen hoe positief de wijnen kunnen ontwikkelen.

Bestel hier alvast je pakket

    ​