Intake inplannen

JOUW PERSOONLIJKE WIJNADVISEUR

Vintake is jouw persoonlijke wijnadviseur! Onze sommeliers selecteren kwaliteitswijnen die aansluiten bij jouw persoonlijke smaak. Zoek je persoonlijk wijnadvies, hulp bij het inrichten van jouw wijnkelder of het uitbreiden van jouw wijnverzameling? Doe dan een intake voor wijn! Lees hier verder over onze werkwijze.

Smaken verschillen, en er zijn wel duizenden verschillende smaken in de wijn! Dat maakt de selectie er natuurlijk niet makkelijker op. Bij Vintake hebben we een unieke methode ontwikkeld waarbij we jou perfect kunnen ondersteunen met de invulling van de wijnen, een echte intake voor wijn. Niet om je te testen, maar om jou te helpen aan de perfecte wijnen. De intake is gesprek met onze sommeliers waarbij we jouw wijnsmaak in kaart brengen. We vervolgen met een proefpakket op maat, geheel afgestemd op jouw smaakprofiel en budget. Let wel, wijnen van Vintake beginnen vanaf circa 7 euro per fles.

Vintake helpt je met het maken van een juiste indeling van jouw wijnkelder of klimaatkast. Door ons sterke inkoopnetwerk met de beste wijnmakers ter wereld zijn we in staat om jou aan onderscheidende wijnen te helpen. Of het nou gaat om de kleine wijnboeren in de Bourgogne of de Grand Cru wijnen uit de Bordeaux, Vintake is wijnspecialist in ieder wijngebied waar kwaliteitswijnen vandaan komen. Met onze jarenlange ervaring als sommelier in de gastronomie en vakhandel weten wij precies wat er speelt in de wijnwereld en hoe dit voor jou interessant kan zijn.

Vintake werkt uitsluitend met kwaliteitswijnen die door een zeer streng selectieproces komen. Denk hierbij aan een hoge mate van zuiverheid, bewaarpotentieel, drinkplezier en bovenal een geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. Zo proeven wij geopende wijnen gedurende meerdere dagen zodat we exact weten met welke kwaliteit we te maken hebben. Uiteindelijk zijn wij erop uit om jouw plezier in de wijn te vergroten, en dat kan alleen met echte kwaliteitswijnen.

Zoals je begrijpt is jouw wijnsmaak onze business. We willen door middel van persoonlijk advies ervoor zorgen dat de juiste wijnen in jouw kelder of klimaatkast terecht komen. Je mag ons altijd uitdagen om een beter alternatief te vinden jouw huidige favoriete wijn? Onze sommeliers van gaan graag voor je op zoek.

We zijn begonnen als wijnspecialist in Apeldoorn, maar inmiddels zijn onze wijnadviseurs actief in heel Nederland en worden er al vele wijnpakketten verstuurd, zelfs naar het buitenland!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil jij ook een persoonlijke sommelier die jouw wijnplezier gaat vergroten? Zet dan nu de eerste stap en maak een afspraak voor een intake in de wijn. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken!